25%

TIL ALLE NYE KUNDER PÅ FØRSTE BEHANDLING

Den mest effektive peeling der findes

TCA Peeling

Behandlingstid

15-30 minutter

Resultat

1-3 behandlinger

Bedøvelse

Ingen

Holdbarhed

Permanent

Ophelingstid

Ingen

Konsultation

Gratis

Lyder det for godt til at være sandt, at man med en TCA peeling, kan se op til 10 år yngre ud?

Det er skam rigtigt nok

TCA peeling står for trikloreddikesyre peeling, og er en kraftfuld behandlingsmetode, hvor eddikesyrens methylgruppe er erstattet med tre kloratomer. Hold op for nogle lange og svære ord. Men, vi kan godt lide at uddybe, hvad det er vi laver – og hvorfor vi elsker det!

Den særlige sammensætning gør det muligt at fjerne det øverste lag af døde hudceller på en kontrolleret måde, samtidig med at huden stimuleres til nydannelse af opstrammende bindevæv. Ved nøje at justere TCA’s koncentration, behandlingstid, og påføringsmetode kan vi skræddersy behandlingen til dine individuelle hudbehov.

TCA peelingen er kendt for sine markante hudforyngende egenskaber, og er en helt ideel behandling for dig, der ønsker at tage hånd om svære akne ar, dybe rynker, ældet hud, store porer, og pigmentforandringer.

Den mest effektive peeling der findes

På grund af dens effektivitet og dybdegående virkning udføres TCA-peeling udelukkende af vores erfarne hudlæge, som er med til at sikre en sikker og professionel behandling.

HVEM SKAL HAVE EN TCA PEELING?

TCA-peeling er for dig, der søger en intensiv forbedring af din huds tilstand og udseende. Behandlingen er den mest kraftfulde indenfor peeling og tilbyder en genoplivning af huden, der går ud over overfladiske behandlinger.

“Vi står altid klar til at skræddersy, hvilken peeling der passer perfekt til dig og din hud.

– HELENE LINDHARDT

"En TCA peeling er invasiv, men resultaterne er storslåede."

SELVE BEHANDLINGEN

Inden vi tager på en tidsrejse tilbage i tiden, så vi sikre, at vi kan arbejde direkte med din hud. Derfor bedes du ankomme uden makeup. Din hud vil først blive grundigt renset, efterfulgt af en afrensning med sprit og acetone for at fjerne enhver form for snavs og fedt. Peelingen påføres derefter i flere lag for optimal effekt.

Vær opmærksom på, at TCA peeling kan føles intens med en kraftig sviende og brændende fornemmelse i huden. Det er en normal reaktion på behandlingen.

FØR DIN TCA PEELING

En forundersøgelse hos vores hudlæge er essentiel for at vurdere om du er ideel til en TCA peeling. Her vil vi sammen lægge en behandlingsplan og du vil samtidigt blive grundigt informeret om selve behandlingen. Der gives 1 uges betænkningstid før behandlingen påbegyndes.

For at opnå det bedste resultat og mindske risikoen for bivirkninger, anbefales det at forbehandle huden med retinol eller en A-vitaminsyrecreme i 2-4 uger før din peeling.

EFTER DIN BEHANDLING

Umiddelbart efter TCA peelingen vil din hud danne en hvidlig maske med synlig rødme, som føles varm. I dagene efter vil din hud føles stram og blive meget tør, hvilket kan medføre revner. Efter 5-8 dage begynder huden at skalle af, og efterfølgende vil den blive let rød – en tilstand, der kan vare nogle uger, men som gradvist vil aftage.

Det er afgørende, at du kun anvender den fugtighedscreme, du får med hjem fra klinikken, under hele helingsprocessen. Undgå brug af andre cremer eller makeup, indtil huden er fuldstændig helet.

Undgå al direkte sollys under ophelingsperioden og anvend solcreme med SPF 50, når din hud ikke længere er påvirket af behandlingen.
For vedvarende resultater og minimering af bivirkninger, kan peelingen gentages med 3 til 6 måneders interval.

KONTROL I KLINIKKEN

Det er så vigtigt for os at sikre, at du er fuldt ud tilfreds med resultatet af din behandling. Derfor tilbyder vi altid en opfølgningstid, hvor vi nøje vurderer resultatet og diskuterer den videre plan for at sikre det bedst mulige udfald for din hud.

MULIGE BIVIRKNINGER

Mens en TCA peeling er en effektiv behandling for hudforyngelse, er det vigtigt at være opmærksom på potentielle bivirkninger, som kan inkludere:

 • Infektion
 • Rødme
 • Risiko for herpesudbrud hos dem, der tidligere har haft forkølelsessår


Meget sjældent kan der opstå:

 • Allergisk reaktion over for den kemiske væske
 • Midlertidig eller permanent farveforandring af huden

HVEM BEHANDLER VI IKKE

Visse tilstande gør, at en TCA peeling ikke er en egnet behandling. Det inkluderer personer med:

 • Aktiv herpes eller betændt akne
 • Nylig udført kirurgi
 • Immundefekt eller bindevævssygdomme
 • Gravide og ammende
 • I behandling med isotretinoin
 • Solbrændt hud
 • Tendens til dannelse af keloiddannelse
 • Allergi over for de anvendte stoffer
 • Det er også værd at bemærke, at TCA syrepeeling er mest velegnet til dem med lysere hudtyper.

Pris for TCA Peeling

Konsultation

GRATIS

TCA Peeling (hudlæge behandling)

6.500 DKK

Ring mig op

Vores kundeservice vil kontakte dig hurtigst muligt og besvare alle de spørgsmål du måtte have. Vi ringer typisk inden for 4 timer på hverdage.