25%

TIL ALLE NYE KUNDER PÅ FØRSTE BEHANDLING

BEHANDLING AF RYNKER MED BOTULINUM

Rynkebehandling (Botox)

Behandlingstid

15-30 minutter

Resultat

Efter 10-14 dage

Bedøvelse

Ingen

Holdbarhed

3-4 måneder

Nedetid/Opheling

Ingen

Konsultation

Gratis

Rynker kommer, rynker går. Det gælder hvert fald i vores klinik

Det er helt naturligt, at jo ældre man bliver, desto mere kan der være behov for for at få lidt hjælp til, at genvinde det opstrammende ansigt med en smuk glød tilbage.

Hos os har vi altid prioriteret det naturlige look. Vi stræber efter at skabe resultater, der syner opfriskende og som sikrer, at du kan bevæge dig ud i verden med selvtillid, uden bekymring for, at det ser unaturligt ud. Vores hudopstrammende behandlinger har til formål at forny dit ansigts udstråling og skønhed, mens vi omhyggeligt bevarer din naturlige mimik og udseende. Vi er her for at understøtte dig i at opnå et både smukt og autentisk udtryk.

Mange glemmer, hvor meget vores livsstil og genetik kan påvirke vores hud

Aldring og variationen af ens fine linjer og rynker kan variere betydeligt fra et menneske til et andet, fordi både genetik og vores livsstil – inklusive ens hudpleje – spiller afgørende roller.

Vores linjer og rynker fortæller i virkeligheden historier om et liv rigt på erfaringer og kan endda tilføje karakter. Ja, faktisk kan specifikke linjer være charmerende at bevare!

Der findes dog også linjer og rynker, som kan give et indtryk af træthed, utilfredshed eller som bare ikke afspejler, hvordan vi oplever os selv.

De fleste af vores kunder opsøger ikke os, fordi de har ønsker om at se meget yngre ud – de ønsker derimod et udseende, der spejler deres indre og hvordan de oplever dem selv. Derfor er Klinik Lindhardts’ mål er at skabe et resultat, hvor forandringerne er subtile, men mærkbare, sådan at ens omverden blot bemærker en positiv forskel uden nødvendigvis at kunne pege på specifikke ændringer.

En god botoxbehandling handler om, at man efterfølgende kan møde sine venner og familie som en forbedret version af sig selv, uden synlige tegn på behandling.

Vi kan godt lide at være medskabere af både indre og ydre skønhed, hvor du stadig er tro mod dig selv, og hvor forskellen kan findes i, at du bare er en smule mere frisk og glødefuld.

“Vi skal være glade for at blive ældre, for er alternativet ikke meget værre?”

– HELENE LINDHART

HVAD ER BOTULINUM BOTOX (TOXIN A)

Botulinumtoksin A er et protein, som lammer muskelfibre, hvilket medfører, at musklen slapper af, og at ens rynker kan udglattes. Det er blevet anvendt gennem mange år til behandling af muskelkramper hos patienter, samt kosmetisk til at reducere rynkerne. Det mest kendte præparat hedder Botox/Azzalure, hvilket er det, som anvendes her i klinikken.

Kort fortalt, så virker botox ved at forhindre musklen i at kunne trække sig sammen. Musklen bliver afslappet, hvilket betyder at dine linjer eller rynker reduceres eller helt fjernes.

BEHANDLING AF RYNKER MED BOTULINUM

Ansigtets mange muskler er med til at udtrykke vores følelser, som næsten uden man lægger mærke til det, aflæses af omverdenen.

Er du glad, smiler du. Er du sur, rynker du dine bryn eller vender mundvigene nedad. Vores ansigt er i konstant bevægelse, selv i søvne. Derfor er det helt naturligt, at disse vedvarende udtryk efterlader spor af linjer og rynker, som årene går. Nogle af disse rynker tilføjer ansigtet charme og individualitet, mens andre kan føles forstyrrende og skabe et udtryk, der ikke afspejler, hvordan vi inderst inde føler.

Når du får en botoxbehandling i de mimiske muskler i ansigtet, lammes disse og rynkerne udglattes. Og bare rolig: Du behøver slet ikke miste al din mimik! Enhver behandling er forskellig fra den næste.

Vi har kunder som får mikro lidt, nogen som får lidt mere, og andre som varierer mellem det ene eller det andet. Vi kommer til at skræddersy en behandlingsplan som ikke kun er perfekt, men som også føles rigtig for dig.

TYPISKE OMRÅDER, DER BEHANDLES MED BOTOX

  • Bekymringsrynken/mellem brynene
  • Panderynker
  • Smilerynker
  • Brynløft
  • Rynker på næsen/bunny lines
  • Tandkødssmil/gummy smile
  • Rygerynker/omkring munden

FØR DIN BEHANDLING

Før du kan få en botox behandling, skal du have en konsultation ved klinikkens speciallæge. Ved konsultationen bliver du undersøgt og modtager vores rådgivning. Ved konsultationen gennemgår vi dine ønsker og dine tanker, for at vi efterfølgende kan planlægge hvordan disse opfyldes.

Sundhedsstyrelsen kræver en forundersøgelse, journal oprettelse, samt mindst 48 timers betænkningstid, inden behandlingen kan udføres.
Konsultationen er gratis og uforpligtende.

BEHANDLINGEN

Brug af botox til behandling af linjer og rynker, er en meget sikker teknik, hvor produktet forbliver i det indsprøjtede område. Processen er både hurtig og effektiv, og meget ofte med minimalt ubehag.

Der injiceres ganske få dråber af botox under huden med en meget tynd nål. De fleste kan godt mærke at det “niver” en smule, men det gør ikke ondt på langt de fleste.

Efterfølgende kan der komme let rødme ved behandlingsstederne, og en sjælden gang imellem kan der komme et lille blåt mærke. Dette forsvinder i løbet af ca. 5 dage og er helt ufarligt.

EFTER DIN BEHANDLING

Effekten og selve resultatet fra din botox behandling kan ses i løbet af nogle dage og har fuld effekt efter ca. 10-14 dage.

I starten kan der opleves en smule tyngdefornemmelse i den muskel, der er blevet behandlet, men dette er ganske forbigående for langt de fleste. Effekten aftager typisk efter 3-6 måneder.

Hvis du får gentagne behandlinger vil musklen dog vendes til ikke at blive brugt, hvorfor der kan gå længere og længere tid mellem hver behandling.

KONTROL

Hos Klinik Lindhardt tilbyder vi altid kontroltid efter 14 dage. Her ser vi på dit resultat, kan svare på spørgsmål, og sikrer os at du er glad og tilfreds.

BEMÆRK BIVIRKNINGER

Let hævelse eller rødme efter behandlingen ses ofte og forsvinder efter kort tid, ofte inden for 1 time. Nogle kan opleve forbigående hovedpine. I sjældne tilfælde kan musklen til øvre øjenlåg påvirkes, dette er også forbigående og aftager efter nogle uger.

HVEM KAN VI IKKE BEHANDLE

Vi behandler ingen personer under 18 år.

Vi behandler heller ikke:

  • Gravide og ammende
  • Hvis der er infektioner i huden i eller omkring behandlingsområdet

Pris for rynkebehandling

Konsultation

GRATIS

PANDERYNKER, BEKYMRINGSRYNKEN ELLER KRAGETÆER/SMILERYNKER

1 område

1.500 DKK

2 områder

2.500 DKK

3 områder

3.200 DKK

Tillægsområde

500 DKK

Lipflip/læbetip, gummy Smile/tandkødssmil, bunnylines/næserynker, brynløft, rynker under øjne, nedadvendte mundvige, hage/nubret hage

1 område

600 DKK

Platysma / nerfertiti – kraftige halsbånd

1.500 DKK

Masseter – kraftige tyggemuskler

2.000 DKK

Armhuler – mod sved

4.500 DKK

Ring mig op

Vores kundeservice vil kontakte dig hurtigst muligt og besvare alle de spørgsmål du måtte have. Vi ringer typisk inden for 4 timer på hverdage.