25%

TIL ALLE NYE KUNDER PÅ FØRSTE BEHANDLING

En superbehandling med øjeblikkelig effekt

Morpheus 8

Behandlingstid

30-45 minutter

Resultat

3-6 behandlinger

Bedøvelse

Bedøvelsescreme

Holdbarhed

Permanent

Ophelingstid

1-2 dage

Konsultation

Gratis

Morpheus 8 er opstrammende, glødende & dybdegående

Hvordan lyder det, at du kan få optrammende hud med minimal opheling?

Vores Morpheus 8 er designet til dig, der søger en effektiv løsning på slap og hængende hud, med minimal helingstid. Den avancerede teknologi kombinerer mikronåle med radiofrekvens for en sikker og dybdegående hudopstramning og konturforurening.

Morpheus 8 er fantastisk for dig, der drømmer om en fastere, mere jævn hud og skarpere ansigtskonturer/opstrammet hud.

Behandlingen arbejder ved at stimulere produktionen af kollagen i huden gennem en præcis anvendelse af mikronåle og radiofrekvensenergi. Resultatet er en mærkbar forbedring af hudens tekstur og fasthed.

Ud over dens opstrammende effekt, har den også evnen til at mindske synligheden af kar og pigmentforandringer, samtidig med at den tilfører huden en enestående glød. Og så kan det opnås i en enkelt behandling, hvilket gør Morpheus 8 til en alsidig løsning på mange af de mest almindelige hudproblematikker.

“Morpheus 8 er en superbehandling: øjeblikkelig effekt og ingen nedetid.”

BEHANDLING MED MORPHEUS 8

Huden spiller en afgørende rolle i, hvordan vi føler os, og nogle gange kan vi føle os yngre, end det vi ser i spejlet. Med tiden mister vi volumen i ansigtet, hvilket kan føre til slap og rynket hud. Men det kan der gøres noget ved.

Med Morpheus 8 behandlingen stiller vi en vidunderbehandling til rådighed, som giver dig muligheden for at vinde tiden tilbage og genvinde en fast, fyldig og strålende hud.

MEN, HVAD GØR MORPHEUS 8 SÅ SPECIEL?

Morpheus 8 skiller sig ud ved at være den eneste ikke-kirurgiske metode, der effektivt kan nå og behandle hudens dybere lag – faktisk helt op til 4 mm. i dybden – uden at beskadige overfladen. Det giver en præcis og målrettet behandling, der resulterer i en markant forbedret hudstruktur og fasthed.

Behandlingen udnytter en kombination af mikronåle og radiofrekvens til at levere energi dybt nede i huden, som er med til at stimulere produktionen af kollagen og elastin gennem tusindvis af mikrokanaler, hvilket kickstarter en naturlig anti-age proces. Og du får en opstrammet, strålende hud med veldefinerede konturer.

FORDELE MED MORPHEUS 8

 • Kan behandle dybere hudlag end andre ikke-kirurgiske hudopstrammende metoder på markedet – og på en helt sikker måde.
 • Præcis behandling sikrer, at de ønskede hudlag nås uden risiko for skade i over- og underhuden.
 • Skåner vigtige fedtlag i ansigtet for at bevare en naturlig fylde og kontur.
 • Effektiv på alle hudtyper med lav risiko for hyperpigmentering efter behandlingen.
 • Kan anvendes på alle områder af både ansigtet og kroppen.


Morpheus 8 er derfor ikke kun en behandling, men er nærmere en omfattende løsning for enhver, der ønsker at forbedre sin hudkvalitet markant, uden behov for kirurgi. Uanset om det er rynker, slap hud, store porer, ar eller karsprængninger, du ønsker at komme til livs, så tilbyder Morpheus 8 en sikker og effektiv vej til en smukkere og mere ungdommelig hud.

“Ingen aldres ens. Vores livsstil og genetik spiller en nøglerolle i, hvordan vi bliver ældre, men heldigvis kan man komme sine hudproblemer til livs.”

– HELENE LINDHARDT

FORDELE VED MORPHEUS 8

 • Opstramning af løs og hængende hud: Genvind en fastere og mere tonet hud over hele kroppen og ansigtet.
 • Reducerer rynker og fine linjer: Mindsker synligheden af alderstegn for en glattere, yngre og mere glødende hud.
 • Anvendelig omkring øjnene: Sikker og effektiv til at behandle det sarte område omkring dine øjne.
 • Behandling af akne ar og andre ar typer: Forbedrer udseendet af både nye og gamle ar.
 • Mindsker strækmærker og cellulitis: Gør strækmærker mindre synlige og forbedrer hudens overordnede udseende.
 • Korrigerer misfarvninger i huden: Udjævner hudtonen ved at reducere misfarvninger, herunder hyperpigmentering.
 • Reducerer synligheden af kar og pigment: Forbedrer hudens farve og klarhed.
 • Reducerer porestørrelse: Opnå en finere og mere ensartet hud med mindre synlige porer.
 • Forbedrer hudteksturen: Giver en silkeblød fornemmelse og et sundt udseende.
 • Tilføjer volumen: Genvind tabt volumen i ansigtet.
 • Forøger elasticitet: Stimulerer produktionen af elastin for en mere spændstig og modstandsdygtig hud.

FDA GODKENDT OG TIL ALLE HUDTYPER

Morpheus 8 repræsenterer toppen af sikkerhed og innovation inden for skønhedsbehandlinger. Den banebrydende teknologi har opnået godkendelse fra FDA, den førende sundhedsmyndighed i USA, som er kendt for sine strenge krav til medicinsk udstyr og behandlinger.

Unikt designet med “farveblind” teknologi, tilbyder Morpheus 8 en alsidig løsning, der er sikker og effektiv for alle hudtyper. Dens tilgang sikrer, at enhver, uanset hudfarve eller -type, kan nyde godt af de foryngende fordele ved Morpheus 8 uden bekymringer om uønskede bivirkninger relateret til pigmentforandringer.

MORPHEUS 8 TIL KROPPEN

Vi har jo skrevet lidt længere oppe, at vores Morpheus 8 behandling er lidt af en vidunderbehandling, og det kommer også til sin ret her. For behandlingen er ikke kun revolutionerende som ansigtsbehandling, men tilbyder også transformative resultater for kroppen.

Med evnen til at penetrere op til 7 mm dybt, åbner Morpheus 8 op for en ny verden af muligheder til at tackle almindelige hud udfordringer på kroppen, som eksempelvis løs hud og cellulitis.

Hvorfor vælge Morpheus 8 til kroppen?

Morpheus 8 er særligt effektiv til at målrette og nedbryde uønskede fedtdepoter, samtidig med at huden opstrammes og appelsinhud reduceres. Det er med til at gøre behandlingen ideel til områder som maven og bagdelen, hvor mange søger en mere tonet og stram hud.

Og fordelene er mange

 • Reducerer cellulitis: Sig farvel til appelsinhud og velkommen til en glattere, mere ensartet hud.
 • Opstramning: Få en fastere hud med forbedret elasticitet over hele kroppen.
 • Definere: Morpheus 8 hjælper med at definere dine kropskonturer og re-modellere vævet for en mere skulpturel effekt.
 • Stimulerer kollagen: Fremmer produktionen af kollagen for en langvarig foryngelse af huden.
 • Fedtreduktion: Effektiv mod uønskede fedtdepoter, der er vanskelige at komme til livs med almindelig motion og kost.
 • Forbedrer strækmærker: Gør strækmærker mindre synlige og forbedrer hudens overordnede udseende.

FØR DIN BEHANDLING

Din rejse mod forvandling begynder med en gratis og uforpligtende konsultation hos os. Formålet er at vurdere din egnethed til Morpheus 8 behandlingen og sammen lægge en skræddersyet behandlingsplan, som inkluderer en snak om det forventede antal behandlinger og en gennemgang af omkostningerne, så du får en klar forståelse af hele forløbet. Typisk anbefaler vi tre behandlinger, med et interval på 4-6 uger mellem hver session.

FORBEREDELSE INDEN DIN BEHANDLING

På dagen for din behandling anbefaler vi, at du ankommer til klinikken 1 time før din aftalte tid. Det giver os mulighed til at påføre bedøvelsescreme på det område, der skal behandles, hvilket sikrer en mere behagelig oplevelse for dig.

Medicin og supplerende præparater

For at minimere risikoen for uønskede effekter, såsom øget blødningstendens, bør du undgå at tage betændelseshæmmende medicin og anden medicin, inklusiv naturmedicin, der kan påvirke blødningstendensen, 1 uge før din behandling. Hvis du er i tvivl om din medicin, er det vigtigt, at du rådfører dig med din eller vores læge.

Vores mål er at sikre en tryg og effektiv behandling for dig, hvor du føler dig informeret og forberedt hvert skridt af vejen.

SELVE BEHANDLINGEN

Det er vigtigt, at du ankommer uden makeup på behandlingsdagen. Vi beder dig møde op 1-2 timer før din planlagte behandlingstid, så der er nok tid til, at bedøvelsescremen kan virke optimalt, og så du får en dejlig, behagelig oplevelse.

Når bedøvelsescremen har opnået den ønskede effekt, vil din hud blive grundigt renset for at forberede den på behandlingen. Derefter påbegynder vores hudlæge behandlingen med Morpheus 8 applikatoren.

Behandlingsprocessen

Under behandlingen anvendes en applikator med 24 små mikronåle, som præcist penetrerer huden i det aftalte område. Sagt på en nemmere måde, betyder det, at ud af nålene kommer radifrakvensen, som sikrer opstramningen af huden.

Processen stimulerer koagulering af hudfedtet og sammentrækning af bindevævet, hvilket resulterer i en mærkbar opstramning og udglatning af huden. Du vil opleve en varm fornemmelse under behandlingen, men den er designet til at være fri for ubehag, selvom du vil kunne mærke, at der arbejdes på huden.

Varighed

Afhængig af størrelsen på det område, der behandles, varer selve Morpheus 8 behandlingen typisk mellem 20 til 45 minutter.

For en mere detaljeret og visuel gennemgang af, hvordan Morpheus 8 behandlingen udføres, kan du se den medfølgende video. Den vil give dig et klart indblik i processen og forberede dig på, hvad du kan forvente.

EFTER DIN BEHANDLING

Efter din Morpheus 8 behandling træder du ind i en fase, hvor din hud begynder sin forvandling indefra, og her er, hvad du kan forvente i tiden efter din behandling:

Kollagenproduktionen stimuleres:

Behandlingen kickstarter produktionen af kollagen, hvilket er kroppens egen måde at forny og forbedre hudens struktur på, som som vil medfører øget fasthed, volumen og elasticitet over tid.

Synlige forbedringer:

Forvent at se mærkbare forbedringer i din huds udseende efter cirka 3-4 uger, med fortsatte forbedringer i op til 3-6 måneder efter behandlingen.

Umiddelbare reaktioner:

Det er normalt at opleve rødme og i nogle tilfælde mild hævelse lige efter behandlingen. Reaktionerne er forbigående og forsvinder typisk inden for et par dage. Små mikrolæsioner kan også være synlige i nogle dage, men det er også en del af helingsprocessen.

Efterplejeinstruktioner:

 • Undgå at røre ved behandlingsområdet umiddelbart efter din session for at minimere risikoen for infektion.
 • Ingen make up i 24 timer efter din behandling og ingen brug af hudplejeprodukter.
 • Du kan genoptage din normale hudplejerutine 24 timer efter behandlingen, herunder anvendelse af makeup.
 • Da huden kan føles tørrere end normalt, anbefaler vi, at du bruger en nærende fugtighedscreme.
 • Solbeskyttelse er afgørende; begynd at anvende solcreme med bredspektret UV-beskyttelse dagen efter behandlingen for at beskytte huden mod nye skader og understøtte langsigtet hud sundhed. Behandlingen gør dig ikke mere lysfølsom, men vi anbefaler altid SPF.
 • Ingen sved fra eksempelvis motion i 24 timer efter din behandling.


Ophelingstid og langtidseffekter:

Ophelingstiden efter Morpheus 8 er bemærkelsesværdig kort, typisk kun 1-2 dage, hvilket gør behandlingen ekstra attraktiv. Effekten og varigheden af resultatet varierer individuelt, og afhængigt af hudens tilstand, kan flere behandlinger være nødvendige for at opnå optimale resultater. Effekten er, men vi anbefaler vedligeholdelsesbehandlinger for at bevare resultatet i op til 3 år.

KOMBINATIONSMULIGHEDER

Du kan maksimere resultatet af din Morpheus 8 behandling med visse kombinationsbehandlinger. De nedenstående behandlinger kan vi hjælpe dig med at sammensætte, så de passer perfekt til dig og din hud:

 • CO2-behandling: Kan med stor fordel kombineres med Morpheus 8. Kombinationen tillader en dybere og mere omfattende hudfornyelse ved at adressere både overfladiske og dybere hudlag.
 • Filler (Restylane): At supplere med filler efter din Morpheus 8 behandling kan forlænge og forstærke de opnåede resultater. Fillers bidrager med volumen og definition, hvilket komplementerer den opstrammende effekt af Morpheus 8.

Hver kombinationsbehandling har sin unikke fordel og kan tilpasses individuelt for at imødekomme dine specifikke hudplejebehov. Vi opfordrer dig til at drøfte mulighederne for kombinationsbehandlinger med din behandler, som kan vejlede dig baseret på din hudtype, tilstand og ønskede resultater.

KONTROL

Hos Klinik Lindhardt tilbyder vi altid en kontroltid. Her ser vi på selve resultatet og taler om din videre plan, i forhold til at opnå det bedst mulige resultat fremover.

POTENTIELLE BIVIRKNINGER

Efter en skønhedsbehandling med Morpheus 8, er det vigtigt at være opmærksom på potentielle bivirkninger.

 • Midlertidig rødme og hævelse: De mest almindelige bivirkninger, som oftest aftager relativt hurtigt.
 • Forbigående blå mærker: Nogle patienter kan opleve blå mærker, men de er som regel forbigående.
 • Ar og forbrænding: Ekstremt sjældne bivirkninger, men vigtige at være opmærksomme på.
 • Mærker og hvide hævelser: I sjældne tilfælde kan der opstå mærker eller hvide hævelser, der kan vare i ugevis.
 • Det anbefales at undgå A-vitamin syre cremer og peeling cremer op til 1 uge efter behandlingen, medmindre disse er en del af din efterbehandlingsplan.
 • I visse situationer kan det være nødvendigt med antibiotika, herpesmedicin, eller en bakteriedræbende creme som en del af din efterbehandlingspleje.

HVEM KAN VI IKKE BEHANDLE

For din sikkerhed og for at sikre de bedste resultater, er der visse betingelser, som gør personer uegnede til behandling:

 • Pacemaker eller Intern Defibrillator: Personer med disse enheder bør ikke undergå behandlingen.
 • Signifikant metal i kroppen: Det er vigtigt at diskutere det med din læge før behandlingen.
 • Graviditet eller amning: Behandlingen må ikke gives til gravide eller ammende.
 • Hudinfektioner: Som eksempelvis aktiv herpes, gør dig uegnet til behandlingen.


Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Før din behandling vil vi gennemgå din sundhedshistorik og eventuelle bekymringer for at sikre, at du er en egnet kandidat. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om din egnethed til behandling, er du altid velkommen til at vende det med os. Vi står altid klar til at vejlede dig.

Pris for behandling med morpheus 8

Øjenomgivelserne eller mundomgivelserne (1 behandling) 

4.000 DKK

Øjenomgivelserne eller mundomgivelserne (3 behandlinger) 

8.000 DKK

Superopstramning øjne (2 morpheus 8 + 2 CO2 laser)

12.000 DKK

Halvt ansigt inkl. kæbelinjen (1 behandling) 

5.000 DKK

Halvt ansigt inkl. kæbelinjen (3 behandlinger) 

11.000 DKK

Helt ansigt inkl. kæbelinjen (1 behandling) 

8.000 DKK

Helt ansigt inkl. kæbelinjen (3 behandlinger) 

16.000 DKK

Hals inkl. kæbelinje (1 behandling)

8.000 DKK

Hals inkl. kæbelinje (3 behandlinger)

16.000 DKK

Decolletage – øverste del af brystet (1 behandling)

3.000 DKK

Decolletage – øverste del af brystet (3 behandlinger)

8.000 DKK

Helt ansigt + decolletage eller hals (1 behandling)

10.000 DKK

Helt ansigt + decolletage eller hals (3 behandlinger)

20.000 DKK

Helt ansigt + decolletage + hals (1 behandling)

12.000 DKK

Helt ansigt + decolletage + hals (3 behandlinger)

28.000 DKK

Kroppen – 1 område  (1 behandling)

8.000 DKK

Kroppen – 1 område  (3 behandlinger)

16.000 DKK

Kroppen – 3 områder  (1 behandling)

14.000 DKK

Kroppen – 3 områder  (3 behandlinger)

28.000 DKK

Ring mig op

Vores kundeservice vil kontakte dig hurtigst muligt og besvare alle de spørgsmål du måtte have. Vi ringer typisk inden for 4 timer på hverdage.