25%

TIL ALLE NYE KUNDER PÅ FØRSTE BEHANDLING

langvarig forbedring af hudens kvalitet 

PRX-T33 peeling

Behandlingstid

30 minutter

Resultat

Efter 3-6 behandlinger

Bedøvelse

Ingen

Holdbarhed

Individuelt

Nedetid/Opheling

Ingen

Konsultation

Gratis

PRX-T33 peeling: nålefri, anti-age og virkelig revolutionerende

PRX-T33 peeling repræsenterer det nyeste indenfor medicinske, nålefri anti-age behandlinger. Den banebrydende peeling er resultatet af omfattende forskning og byder på en unik sammensætning af TCA (trichloroeddikesyre), hydrogenperoxid og kojic syre. Sammen skaber de en kraftfuld formel, der interagerer dybt med hudcellerne for at fremme cellefornyelse og stimulere hudens egne vækstfaktorer.

Og resultatet er en umiddelbar og langvarig forbedring af hudens kvalitet og udseende. Den er – virkelig – fantastisk!

Takket være sin patenterede formel er PRX-T33 peeling videnskabeligt dokumenteret og CE-mærket, hvilket bekræfter dens sikkerhed og effektivitet. I modsætning til traditionelle TCA-peelinger, forårsager PRX-T33 ikke “frosting” af huden, hvilket gør behandlingen langt mere behagelig og uden nedetid.

Desuden bliver huden ikke lysfølsom efter behandlingen, hvilket betyder, at du trygt kan få behandlingen året rundt.

Med minimal til ingen afskalning og som egnet til alle hudtyper, åbner PRX-T33 op for en verden af muligheder for dem, der søger en markant forbedring af deres hud uden brug af nåle eller langvarig heling.
Om du ønsker at forynge ansigtets, halsens, hændernes eller kroppens hud, er PRX-T33 en alsidig behandling, der kan hjælpe dig med at opnå den hud, du drømmer om.

“Vi står altid klar til at sammensætte hvilke peelings, der passer perfekt til dig og din hud.”

Hvad kan jeg forvente af en PRX-T33 peeling?

PRX-T33 peelingen tilbyder en dybtvirkende behandling, der er perfekt til dig, som ønsker at tage hånd om en række hudproblemer og opnå en smukkere, mere glødende og spændstig hud. Behandlingen er perfekt til bred palette af hudtilstande, da den:

 • Reducerer rynker og fine linjer, hvilket giver et glattere og mere ungdommeligt udseende.
 • Målrettet fjerner pigmentforandringer og solskader, for en mere ensartet hudtone.
 • Forbedrer tab af elasticitet, hvilket giver en fastere og mere tonet hud.
 • Behandler melasma, hvilket lysner mørke pletter for et mere glødende og friskt udseende.
 • Genopfrisker ældre hud, hvilket giver huden liv og gløden tilbage.
 • Udjævner grove hudstrukturer, hvilket resulterer i en silkeblød fornemmelse.
 • Mindsker synligheden af store porer, for et finere og mere raffineret hudbillede.
 • Behandler ar, inklusive akne ar.
 • Reducerer karsprængninger.
 • Virker hudopstrammende.


Og ikke mindst, så er peelingen fugtgivende og særdeles velegnet til tør hud, hvilket efterlader huden hydreret og næret.

SELVE BEHANDLINGEN

For at sikre, at vi kan fokusere fuldt ud på din huds fornyelse, beder vi dig om at møde op uden makeup. Ved din ankomst starter vi med en grundig rensning af din hud for at forberede den på PRX-T33 peelingen.

Og så kan vi gå i gang!

Behandlingen indebærer en unik påføringsteknik, hvor peelingen blidt masseres ind i huden med lette tryk. Det sikrer, at peelingen når de dybere hudlag og maksimerer effekten af de aktive ingredienser. Vi anvender peelingen i 2-3 omgange for at opnå det bedste resultat. Afslutningsvis vil din hud blive omhyggeligt renset med vand og blive påført creme og SPF.

Samlet tager denne forvandlende proces omkring 30 minutter.
Mange beskriver behandlingen som værende smertefri, men du kan opleve en mild, kriblende eller prikkende fornemmelse, som hurtigt aftager.
Behandlingen udføres af vores erfarene hudlæge, der sikrer en professionel og tryg oplevelse.

“PRX-T33 lyder som navnet på en robot fra en sci fi-film, men det er en peeling - som faktisk er hollywood værdig.”

– HELENE LINDHARDT

FØR DIN BEHANDLING MED PRX-T33 PEELING

For at give os det bedste udgangspunkt for at vurdere din hud, beder vi dig om at møde op uden makeup. Det er også vigtigt, at du ikke barberer det område, der skal behandles, på dagen for din peeling.

Hvis du regelmæssigt anvender produkter med retinoider eller høje koncentrationer af eksfolierende ingredienser som AHA, bør du være opmærksom på potentiel øget sensitivitet. Vi anbefaler derfor, at du pauser brugen af sådanne produkter et par dage til en uge før behandlingen. Ved brug af lægeordinerede retinoid cremer, bør du stoppe 1-2 uger før din peeling.

EFTER DIN BEHANDLING

Umiddelbart efter din PRX-T33 peeling, kan din hud føles stram. Dog kan du roligt anvende makeup efter 4 timer.
De foryngende effekter af behandlingen vil gradvist vise sig over de følgende uger. For at opnå det mest optimale resultat, kan et kurforløb på 3-6 behandlinger med 7-14 dages interval være nødvendigt, afhængigt af din huds tilstand og målene med behandlingen.

Selvom resultatet af PRX-T33 peeling kan ses som permanent, vil din hud naturligvis fortsætte med at ændre sig over tid som led i den naturlige aldringsproces.

KONTROL

Vi vægter dit langsigtede resultat og tilfredshed højt. Derfor tilbyder vi altid en opfølgningssamtale, hvor vi evaluerer resultaterne af din behandling og diskuterer den videre plan, som skal være med til at sikre, at vi sammen kan opnå det bedst mulige resultat for din hud på både kort og lang sigt.

POTENTIELLE BIVIRKNINGER

Selvom bivirkninger ved peeling generelt er sjældne, er det vigtigt at være opmærksom på mulige reaktioner. Almindelige bivirkninger inkluderer rødme, hævelse, og i nogle tilfælde afskalning. Hvis du har allergi overfor et eller flere af de anvendte ingredienser, kan det føre til hævelse. Der er ikke rapporteret om alvorlige eller sjældne bivirkninger i forbindelse med peelingen.

Det er afgørende, at du informerer din behandler om eventuelle lægemidler, du anvender (som f.eks. A-vitamin, kortison, AHA eller salicylsyre) eller hvis du har brugt hudplejeprodukter, der øger hudens sensitivitet. Fortæl også, hvis du for nylig har modtaget andre æstetiske behandlinger i det område, der skal behandles, så vi kan tilpasse dit behandlingsforløb optimalt.

HVEM BEHANDLER VI IKKE

 • Aktiv herpes (forkølelsessår)
 • Behandling med Isotretinoin ved akne
 • Nylig udført kirurgi i behandlingsområdet
 • Allergi overfor ingredienserne i peeling produktet
 • Gravide og ammende

Pris for PRX-T33 Peeling

Konsultation

GRATIS

PRX-T33 Peeling (hudlæge behandling)

1.500 DKK

Ring mig op

Vores kundeservice vil kontakte dig hurtigst muligt og besvare alle de spørgsmål du måtte have. Vi ringer typisk inden for 4 timer på hverdage.