Spring til indhold

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed 

Tlf. +45 22 73 06 06

Bliv kosmetisk sygeplejerske 

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed 

Tlf. +45 22 73 06 06

Bliv kosmetisk sygeplejerske 

TCA CROSS

(Mod piercing-huller)

Klinik Lindhardt TCA cross behandling

TCA CROSS behandlingen er til dig som

… har dybe huller efter piercinger eller dybe akne ar. TCA cross anvendes lokalt på mindre områder af huden. Behandlingen kan kombineres med andre behandlingsmetoder, såsom subcision eller skinpen. Ved dybe akne ar kan det efterfølgende være nødvendigt, når disse dybe ar har ”hævet sig” til niveau med de mindre dybe omkringliggende ar, med en behandling med laser eller skinpen.
Du kan blive behandlet med TCA syre samme dag, som du bliver konsulteret. Det er vores hudlæge, der udfører behandlingen.

Hvad er effekten af tca cross?

TCA cross virker ved en lokal ætsning i et velafgrænset område af huden. Bindevævsceller (fibroblaster) i underhuden stimuleres til at producere nyt bindevæv, der får arrets bund til at hæve sig og arret til at udjævne sig. På den vis reorganiseres arvævet og der sker en øgning af bindevæv, en volumenvækst, øget elasticitet og kollagendannelse i huden.

Allerede efter få uger kan det første resultat ses. Du skal forvente at have gentaget behandlingen efter 2-4 uger. For at nå det endelige resultat, skal behandlingen udføres i alt op til 3 gange, for at hullet har ”hævet sig” til den omkringliggende huds niveau.

Effekten er særdeles overbevisende. I mange tilfælde kan ar udglattes helt, efter få behandlinger. Dokumentation fra videnskabelige undersøgelser viser, at der sker en 70-100% reduktion af ar/huller behandlet med TCA cross metoden.

hvordan foregår behandlingen?

Før selve behandlingen desinficeres arene/hullet og der påsmøres en mindre mængde stærk TCA opløsning med en træpind. Behandlingen afsluttes med påføring af en bakteriedræbende salve.

Behandlingen, der kun tager ca. 5 minutter, er ikke decideret smertefuld. Du vil kunne mærke en varm, stikkende fornemmelse i huden, der aftager få minutter efter behandlingen.

KVALITET & SIKKERHED

TCA cross behandling udføres altid af vores hudlæge Helene Holmgren.

Behandlingen er meget sikker og stort set uden risiko for komplikationer.
Behandlingen efterlader en hvid hinde (“frosting”), der ses efter ca. 10 sekunder. Efterfølgende ses rødme og en lille skorpe på det behandlede område.

Disse kan dækkes med make-up. Skorpen forsvinder i løbet af en uge. Herefter kan der i det behandlede område være en smule rødme, som forsvinder.

EGNEDE HUDTYPER TIL BEHANDLING

TCA cross har den store fordel, at metoden egner sig til behandling af alle hudtyper, også til personer med mørk hud. 

I sidstnævnte tilfælde skal der forventes 1-2 ekstra behandlinger, da der anvendes en lavere koncentration af TCA ved behandlingerne.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: +45 22 73 06 06 eller nedenfor

Find vej

© All rights reserved KLINIK LINDHARDT 2023

CVR 43632892