Spring til indhold

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed 

Tlf. +45 22 73 06 06

Bliv kosmetisk sygeplejerske 

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed 

Tlf. +45 22 73 06 06

Bliv kosmetisk sygeplejerske 

PERMANENT HÅRFJERNING

Permanent hårfjerning er for dig som

… er træt af røde knopper, indgroede hår eller det at skulle skrabe dig hver eller hver anden dag. For nogle er uønsket hårvækst til stor gene, og for andre er det meget tidskrævende. Ønsker du at slippe for ovenstående, samt hudirritation efter fx. voks eller epilering, så er denne behandling netop for dig!
Vil du høre mere er du velkommen til at booke en gratis og uforpligtende konsultation.

HVAD ER PERMANENT HÅRFJERNING?

Permanent hårfjerning fjerner hårene permanent ved brug af laserteknologi. Laseren udsender et kraftigt lysglimt, som omdannes til varme når det rammer hårene og varmen breder sig ned i hårsækken, hvorefter hårsækken destrueres permanent. Metoden er fuldstændig sikker og du mærker kun kortvarigt varmen. Med vores laser, som er én af de nyeste på markedet, sikrer vi hurtig og effektiv behandling, som næsten er smertefri. Dette kan lade sig gøre grundet laserens specielle kølesystem. Hvilket vores kunder sætter stor pris på.

BEHANDLING MED LASER

Laseren går efter pigmentet i huden, hvilket gør det muligt kun at fjerne mørke hår, da lyse hår ikke indeholder pigment (melanin). Det betyder også, at jo lysere din hud er, jo større effekt vil du få af behandlingen. Ved mørke hudtyper vil lyset påvirkes af det pigment du har i huden, og ikke al energien vil ledes ned i hårsækken. Mørke hudtyper kan også behandles, du skal blot påregne flere behandlinger. Hårene vokser i 3 vækstfaser og derfor skal der påregnes flere behandlinger, for at ramme alle hårsækkene i de forskellige faser. Dette drejer sig som oftest om 4-12 behandlinger. Alt efter område, behandles du med 1-2 måneders interval mellem hver behandling.

Typiske områder, der behandles med permanent hårfjerning:

Ansigt & Hals
Intimt
Overkrop & Armhuler
Ryg
Ben & Fødder

Se alle vores behandlingsområder under priser. Som udgangspunkt kan alle steder på kroppen behandles.

FØR BEHANDLING

Inden din behandling skal du til en konsultation hos én af vores kosmetiske sygeplejersker. Her gennemgår vi behandlingsforløbet, og du får her mulighed for at få svar på de spørgsmål du måtte have.

Inden behandling skal du undgå følgende i 4 uger før behandlingen:

Solbadning
Solarium
Selvbruner
Brug af pincet
Voks
Epilering eller lignende behandling, der hiver hårene ud

Ovenstående gælder også imellem behandlingerne.

Såfremt du overholder dette, samt opholder dig i Danmark og har anvendt solfaktor, kan vi behandle dig hele året rundt. Når man møder til behandlingerne, skal hårene være barberet helt af hjemmefra. Vi anbefaler at du gør dette dagen inden, for at undgå hudirritation lige inden behandlingen.

Imellem behandlingerne må du barbere lige så ofte du har lyst.

BEHANDLING

Det er vigtigt, at du forinden behandlingen har barberet området, således der ingen hår er at se. På den måde sikre vi at du får mest muligt ud af behandlingen. Således lyset ledes ned i hårsækken, som vi ønsker. Hår har som tidligere nævnt flere forskellige vækstfaser, hvilket betyder, at kun ca. 20% af dine hår er aktive lige nu. Og netop derfor skal man behandles flere gange.
Inden vi begynder at behandle det ønskede område, påsmøres en gel på huden. Denne gel er med til at beskytte huden. Dernæst påbegynder vi behandlingen. Selve behandlingen føles nærmest som en kulde/varme henover huden, varmen forsvinder kort tid efter. Kulden du mærker, er grundet vores laseres kølesystem, hvilket gør at du ikke føler smerte. Behandlingen er sikker, hurtig og effektiv. Behandlingstiden er afhængig af hvilket område du har valgt.

EFTER BEHANDLING

Man kan fortsætte sine daglige gøremål lige efter behandlingen. Man kan være lidt rød efter behandlingen, dette aftager hurtigt. Det er vigtigt, at du ikke udsætter det behandlede område for direkte og kraftig soleksponering i op til en måned efter behandling med laser. Vi anbefaler, for at undgå fejlpigmentering, brug af solcreme med høj faktor, faktor 30 eller 50 med både UVA og UVB-filter.
Der kan gå mellem 14-30 dage efter hver behandling, før de behandlede hår er vokset ud og faldet af.

Resultatet af behandlingen varierer fra person til person, afhængig af hårfarve og
hudtype. De fleste oplever en permanent reduktion på 70-90%. De ødelagte hårsække danner ikke hår igen, men der kan komme nye hårsække i forbindelse med hormonelle forandringer.
Vedligeholdelses behandling tilrådes 1 gang årligt.

BIVIRKNINGER

SJÆLDNE

  • Huden kan blive rød og varm lige efter behandlingen, det kan føles som en slags solskoldning.
  • Hævelse i huden, dette kan vare i 2 timer og i op til 3 døgn.

  • Væske ud fra hårsækkene efter behandlingen kan forekomme. Væsken vil tørre op som en gullig-brun tynd skorpe omkring hårsækkene, og vil forsvinde af sig selv i løbet af nogle dage.

YDERST SJÆLDNE

  • Forbrænding, med sår efter behandlingen.

  • Pigmentforstyrrelser i de behandlede områder (områderne kan blive lysere eller mørkere end den omgivende hud. Størst er risikoen hvis du i forvejen er mørk i huden. Oftest forsvinder det efter en periode på måneder til år.)

  • Meget sjældent kan der opstå en paradoksalt øget hårvækst i det behandlede område (specielt på siden af ansigtet hvor uldne hår kan forekomme).

KLIPPEKORT OG RABAT

Husk at du kun betaler fuld pris for det dyreste område, mens du sparer 50% på alle andre områder. Husk områderne skal foregå i samme behandling.
Et forløb med permanent hårfjerning kræver typisk ca. 4-12 behandlinger. Vi har derfor lavet en klippekortsordning.

BEMÆRK

HAR DU PCO

Har du PCO, og kan fremvise dokumentation for dette, tilbyder vi dig en helt speciel pris. Det gør vi, fordi vi gerne vil hjælpe, og vi ved, at det at have PCO og være kvinde kan være meget generende. Er du under 18 år, skal du konsulteres hos vores hudlæge inden behandling.

Book en gratis konsultation, og hør om vores store fordele for dig.

HVEM KAN IKKE BEHANDLES

Personer med epilepsi
Gravide og ammende
Hvis du er solbrændt i det område der skal behandles
Personer i behandling mod acne

KONTAKT OS

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: +45 22 73 06 06 eller nedenfor

FIND VEJ

© All rights reservED KLINIK LINDHARDT 2023

CVR 43632892