25%

TIL ALLE NYE KUNDER PÅ FØRSTE BEHANDLING

Effektiv skønhedsbehandling

Retinol peeling

Behandlingstid

30 minutter

Resultat

3 behandlinger

Bedøvelse

Ikke nødvendig

Holdbarhed

Individuelt

Nedetid/Opheling

2-3 dage

Konsultation

Gratis

Forstå hvorfor vores Retinol peeling er så populær.

Retinol peeling er en effektiv skønhedsbehandling, der udnytter kraften fra A-vitaminsyre. Peelingen indeholder en potens på 3% retinol, et derivat af A-vitamin, kombineret med et Retinol Boosting Complex for at give en dybdegående eksfoliering af huden (den skaber virkelig forandring!)

Vores retinol peeling er din allierede i kampen mod både overfladiske udfordringer som pigmentpletter, bumser, og grove porer, samt de dybere linjer og rynker, der afslører hudens ældningsproces.

For at sikre, at din hud forbliver fugtet og beroliget under og efter behandlingen, er peelingen beriget med bisabolol, som er en ingrediens der er kendt for sine beroligende egenskaber og hjælper med at mindske eventuel irritation, som den kraftige eksfoliering kan forårsage.

Vores retinol peeling er velegnet til enhver hudtype, og er en peeling, der er ideel for dem, der søger at forny deres hud på en kraftfuld, men skånsom måde. Uanset om du ønsker at mindske fine linjer, tackle urenheder eller blot forbedre din huds overordnede tekstur og udstråling, kan retinol peeling hjælpe dig. Retinol peelingen er også fantastisk til at komme dybe porer til livs.

“Èn af mine favorit-peelings, som også er god til begyndende rynker.”

– HELENE LINDHART

HVAD KAN EN RETINOL PEELING HJÆLPE MIG MED AT OPNÅ?

Retinol peeling er transformerende og bringer din huds indre glød og spændstighed tilbage – uden at efterlade spor af, at huden er blevet behandlet. Vores retinol peeling er din allierede i kampen mod både overfladiske udfordringer som pigmentpletter, bumser, og grove porer, samt de dybere linjer og rynker, der afslører hudens ældningsproces.

Ved at vælge vores NeoStrata Retinol Peeling kan du se frem til en række fordele, der samlet set bidrager til en omfattende forbedring af din huds vitalitet:

 • Eksfolierer huden ved at fjerne døde hudceller, hvilket giver plads til ny, frisk hud.
 • Forbedrer hudstrukturen, hvilket gør din hud glattere og mere ensartet.
 • Reducerer linjer og rynker, så din hud ser yngre og mere levende ud.
 • Mindsker grove porer, hvilket bidrager til et finere hudbillede.
 • Jævner hudtonen ud ved at reducere uens pigmentering og fremme en mere ensartet hudfarve.
 • Tackler urenheder som hudorme, bumser og akne, hvilket fører til en klarere hud.
 • Fjerner tørre hudceller på overfladen, som ellers kan få huden til at se grå og trist ud.
 • Stimulerer cellefornyelsen, hvilket fremmer en sund hudregenerering (der er faktisk en super fin og frisk hud – nedenunder!)
 • Øger hudens fasthed og styrke, hvilket bidrager til et fastere og mere tonet udseende.
 • Velegnet selv for sensitiv hud, hvilket gør den til en alsidig behandlingsmulighed.


Resultatet af vores retinol peeling er i det store hele permanent, hvilket betyder, at du kan nyde godt af de foryngende effekter lang tid fremover. Behandlingen kan gentages efter behov for at vedligeholde eller forbedre resultaterne, så ofte som din hud kræver det. Vi kan hjælpe dig med at skræddersy en helt individuel behandlingsplan, som passer perfekt til netop din hud.

SELVE DIN BEHANDLING MED RETINOL PEELING

Dit besøg hos os starter med en omhyggelig rensning af dit ansigt for at forberede huden på behandlingen. Herefter påføres selve retinol-peelingen, som kun tager et par minutter og er helt fri for smerte, svie, eller ubehag. Peelingen skal forblive på din hud i 8 timer, hvorefter du skal vaske den af derhjemme – vi sørger for, at du ved præcis, hvordan det gøres. Husk at undgå sollys, mens peelingen sidder på.

FØR DIN RETINOL PEELING

Er du i tvivl om, hvorvidt en retinol peeling er det rette for dig? Så tilbyder vi en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi kan vurdere dine behov og afgøre, om peelingen er den bedste behandling for dig. Det er muligt at påbegynde behandlingen samme dag som konsultationen, hvis du ønsker det. For at give os de bedste forudsætninger for at vurdere din hud, anbefaler vi, at du ankommer uden makeup.

Ved booking af din behandling, husk at tidsplanen skal tillade, at du kan vaske peelingen af 8 timer efter påførsel. Man kan sagtens sove med masken på, men den skal afvaskes efter 8 timer.

EFTER DIN RETINOL PEELING

Omkring 3 dage efter din peeling vil du opleve en mild eksfoliering af huden, som resulterer i en fin, tør afskalning, der varer nogle dage. Det er vigtigt at pleje huden med en mild fugtighedscreme i den efterfølgende periode. Vi vil anbefale specifikke produkter, der kan hjælpe med at minimere afskalningen og irritationen – men, du skal endelig bare spørge din behandler.. Beskyttelse mod solen er afgørende efter behandlingen, da din hud vil være ekstra følsom overfor sollys. For at forstærke og optimere resultatet, kan retinol peeling gentages efter 4-6 uger.

Vi anbefaler ofte et forløb på 3 behandlinger for det mest tilfredsstillende resultat, afhængigt af din hudtype og behov.

KONTROL EFTER DIN RETINOL PEELING

For at sikre, at du får mest muligt ud af din behandling, tilbyder vi hos Klinik Lindhardt altid en opfølgningstid, der giver os en unik mulighed for sammen at evaluere resultaterne af din behandling og planlægge de fremtidige skridt for at sikre det bedste langsigtede resultat for din hud.

POTENTIELLE BIVIRKNINGER

Mens bivirkninger er sjældne, er det vigtigt at være opmærksom på dem:

 • Umiddelbart efter peelingen er der en lille risiko for infektion og rødme.
 • En allergisk reaktion på den anvendte kemiske opløsning kan også forekomme.


Visse forhold udelukker brugen af peeling behandlinger:

 • Aktiv herpes, brug af isotretinoin mod akne, nylig kirurgi, eller manglende solbeskyttelse.
 • Personer med forkølelsessår, betændt akne, nye operationsår eller andre sår i behandlingsområdet kan ikke modtage peeling.
 • Peeling tilrådes ikke, hvis du har allergi over for de anvendte kemikalier.
 • Det anbefales at undgå andre hudplejeprodukter end dem fra Neostrata eller udvalgte produkter fra Skinceuticals, som vi forhandler, da andre produkter kan irritere huden under dit behandlingsforløb.
 • Gravide eller ammende må ikke modtage peeling behandlinger.

Hos Klinik Lindhardt er dit velvære og de bedst mulige resultater vores højeste prioritet. Vi er her for at guide og støtte dig gennem hele din skønhedsrejse – fra den indledende konsultation til efterbehandlingen.

Pris for Retinol peeling

Konsultation

GRATIS

1 behandling

1.200 DKK

Ring mig op

Vores kundeservice vil kontakte dig hurtigst muligt og besvare alle de spørgsmål du måtte have. Vi ringer typisk inden for 4 timer på hverdage.