25%

TIL ALLE NYE KUNDER PÅ FØRSTE BEHANDLING

fremhæv din naturlige skønhed

Behandling med rosacea

Behandlingstid

30-45 minutter

Resultat

Efter 10-14 dage

Bedøvelse

Ingen

Holdbarhed

Skal løbende vedligeholdes

Nedetid/Opheling

1-2 dage

Konsultation

Gratis

Vores skræddersyede behandlinger til Rosacea er designet til at mildne rødme, lindre irritation, og fremhæve din naturlige skønhed

Rosacea er en kronisk hudtilstand, der primært påvirker ansigtet, særligt kinderne og næsen. Den betændelseslignende hudsygdom kendetegnes ved fremtrædende rødme og synlige blodkar, der for mange ikke kun er en fysisk udfordring, men også kan være en kilde til psykisk ubehag.

Symptomerne på rosacea inkluderer en tendens til nemt at blusse op eller rødme – som er vedvarende. I mere fremtrædende tilfælde kan tilstanden ledsages af betændelsesreaktioner i huden, som viser sig gennem røde og gule knopper.

Der er visse faktorer, der kan trigge eller forværre symptomerne på rosacea, herunder indtag af alkohol, te eller kaffe, spisning af krydret mad, eksponering for ekstreme vejrforhold som kulde og sol og – eller – psykisk stress. Rosacea kan variere i sværhedsgrad fra mild til moderat og svær.

Hos Klinik Lindhardt forstår vi de udfordringer, der følger med at leve med rosacea, og vi har som team en omfattende erfaring, grundet vores læge i klinikken, med behandling af hudtilstanden og er dedikerede til at finde den bedste løsning til dig.

Vi forstår, at hver enkelt person er unik, og derfor starter vi altid med en personlig – og gratis – konsultation for at forstå dine specifikke behov og mål.

"You can’t hate your skin into healing. Try loving it instead."

BEHANDLING AF ROSACEA MED IPL:

En af de mest lovende metoder til at mildne symptomerne på rosacea er IPL-laserbehandlinger.

Hvad går IPL-laserbehandlinger ud på?

IPL, eller intens pulseret lys, er en avanceret teknologi, der anvender et bredt spektrum af lysbølger. Den fleksibilitet vi får med den metode, gør det muligt præcist at målrette og behandle de forskellige manifestationer af rosacea, såsom rødme, karsprængninger, og den generelle inflammation i huden.
Ved nøje at indstille IPL’en til specifikke farveforskelle i huden, kan vi effektivt adressere og behandle symptomerne.

Hvordan virker det?

Når IPL-laseren udsender sin energi, absorberes det af hæmoglobinet i de betændte blodkar, hvilket omdannes til varme. Varmen lukker de små kar, reducerer rødmen og mindsker synligheden af karsprængninger, som fører til en markant forbedring i udseendet af huden for dem, der døjer med rosacea.

Vedligeholdelse af resultater:

Det er vigtigt at forstå, at mens vores IPL-behandlinger kan tilbyde signifikante forbedringer, er rosacea en kronisk tilstand. Det betyder, at regelmæssige vedligeholdelsesbehandlinger kan være nødvendige for at bevare de opnåede resultater og holde symptomerne i skak. Vores dygtige team vil arbejde tæt sammen med dig for at udvikle en skræddersyet vedligeholdelsesplan.

Fordele ved en IPL-behandling:

 • Sikker og skånsom behandlingsmetode
 • Kan reducere og eliminere synlige blodkar og rødme
 • Forbedrer hudens overordnede udseende og tekstur
 • Minimal downtime, hvilket gør det nemt at passe ind i en travl hverdag
 • Fleksibelt behandlingsområde, inkluderer ansigt, bryst og hals

"Meget af det ydre kan også godt komme med de indre, mere psykisk-betonede konsekvenser. Vi står klar til at hjælpe dig.”

– HELENE LINDHARDT

SELVE BEHANDLINGEN

Når du ankommer til din IPL-behandling, starter vi med at forberede din hud grundigt, hvilket inkluderer en dybdegående rensning af huden for at sikre, at den er optimalt forberedt til behandlingen.

UNDER DIN BEHANDLING

Herefter kommer vi en speciel gel på det område, der skal behandles. Det hjælper med at optimere lysets gennemtrængen af hudens øverste lag, samtidig med at det beskytter huden og øger komforten under behandlingen. Når IPL-laseren aktiveres, vil du mærke en let varmefornemmelse – mange sammenligner det med følelsen af et let nip eller som om en elastik rammer huden. Og bare rolig, behandlingen er designet til at være så behagelig som muligt og kræver ikke bedøvelse.

Behandlingens varighed er effektiv og kortvarig, men vi prioriterer din komfort og sikkerhed. Derfor kan du forvente en samlet tid på 30-45 minutter afhængig af det specifikke behandlingsområde.

FORBEREDELSE FØR DIN BEHANDLING

Vi opfordrer dig til at booke en gratis og uforpligtende konsultation forud for din behandling. Vores møde sikrer, at du er fuldt informeret om processen og har mulighed for at stille eventuelle spørgsmål. Det er også her, vi kan tilbyde personlig vejledning om din rosacea, så du kan forstå, hvordan du bedst håndterer tilstanden. Hvis du ønsker det, kan behandlingen ofte finde sted samme dag som din konsultation.

For at sikre de bedste resultater, er det vigtigt, at din hud ikke er forbrændt af solen. Vi anbefaler, at du undgår direkte soleksponering i en måned før din behandling eller beskytter din hud med en SPF 50.

Anvendelse af selvbruner og spray-tan skal også undgås i det område, der skal behandles.

EFTER DIN BEHANDLING

Efter behandlingen kan du umiddelbart vende tilbage til dine daglige rutiner. Det er almindeligt at opleve en smule rødme og hævelse, som typisk aftager inden for et par dage. Da behandlingen er non-ablativ, må du gerne bruge makeup lige efter behandlingen.

Det er stadigvæk vigtigt, at du beskytter din hud mod solen, specielt i måneden efter din behandling. Anvend en solcreme med SPF 50, der beskytter mod både UVA- og UVB-stråler. For personer med rosacea er det desuden anbefalet at fortsætte med at anvende SPF 50 som en del af din daglige hudplejerutine – året rundt.

KONTROL

Hos Klinik Lindhardt tilbyder vi altid en kontroltid. Her ser vi på selve resultatet og taler om din videre plan, i forhold til at opnå det bedst mulige resultat fremover.

POTENTIELLE BIVIRKNINGER

IPL-behandlinger er generelt meget sikre og effektive, men som med enhver skønhedsbehandling, er der potentielle bivirkninger, der er vigtige at være opmærksom på:

 • Sjældne tilfælde: I meget sjældne tilfælde kan der opstå forbrænding, som kan føre til væskende forandringer og sår. Det kan potentielt resultere i tab af pigment eller blivende arvæv, selvom sandsynligheden for det er meget lav.
 • Pigmentforstyrrelser: Der kan opstå midlertidige pigmentforandringer i de behandlede områder.

HVEM KAN VI IKKE BEHANDLE

 • Gravide og ammende: IPL-behandlinger kan ikke gives til gravide eller ammende.
 • Personer med epilepsi: På grund af den pulserende lyskilde, er det frarådet for personer med epilepsi at modtage behandlingen.
 • Solbrændt hud.
 • Fysisk urticaria: Personer med tilstanden fysisk urticaria kan opleve udbrud ved IPL-behandling.
 • Brug af Anti-koagulerende midler: Hvis du tager medicin, der forhindrer blodet i at størkne, bør du konsultere din eller vores læge før en IPL-behandling.
 • Lysfølsomme lægemidler: Visse lægemidler, som perikum, kan øge hudens følsomhed over for lys og bør undgås før behandlingen.
 • Medicin der forårsager fotosensibilisering: Det er vigtigt at undgå medicin (både receptpligtig og håndkøb), der kan gøre huden mere følsom over for lys før en IPL-behandling.

Pris for behandling med rosacea

Konsultation

GRATIS

Rosacea med IPL laser

1.500 DKK

Hudlægekonsultation

1.200 DKK

Produktvejledning (gratis ved køb af produkt)

500 DKK

Ring mig op

Vores kundeservice vil kontakte dig hurtigst muligt og besvare alle de spørgsmål du måtte have. Vi ringer typisk inden for 4 timer på hverdage.