Spring til indhold

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed 

Tlf. +45 22 73 06 06

Bliv kosmetisk sygeplejerske 

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed 

Tlf. +45 22 73 06 06

Bliv kosmetisk sygeplejerske 

Morpheus 8

HUDOPSTRAMMENDE

HVAD ER MORPHEUS 8?

En banebrydende og revolutionerende behandlingsmetode til dig som ønsker effektiv hudopstramning med minimal opheling.

Morpheuse 8 er en kombination af 24 små mikro nåle og radiofrekvens. Behandlingen er for dig, som ønsker at reducere slap og hængende hud. Du opnår en opstrammet og udglattet hud, samt veldefinerede konturer. Nålene og radiofrekvensen stimulerer dit eget kollagen.

Derudover fjerner den kar, pigment og giver glød på et helt nyt niveau. Alt dette i en og samme behandling!

HVAD ER MORPHEUS 8?

En banebrydende og revolutionerende behandlingsmetode til dig som ønsker effektiv hudopstramning med minimal opheling.

Morpheuse 8 er en kombination af 24 små mikro nåle og radiofrekvens. Behandlingen er for dig, som ønsker at reducere slap og hængende hud. Du opnår en opstrammet og udglattet hud, samt veldefinerede konturer. Nålene og radiofrekvensen stimulerer dit eget kollagen.

Derudover fjerner den kar, pigment og giver glød på et helt nyt niveau. Alt dette i en og samme behandling!

Behandling med MORPHEUS 8

Behandling med
MORPHEUS

Hudens forskellige lag har stor betydning for en smuk, fast og fyldig hud. Med alderen taber vi volumen i ansigtet, hvilket gør at huden bliver mere slap og rynket. Dette kan vi ændre med denne fraktioneret Morpheus 8 behandling. Du opnår en naturlig anti-age proces, opstrammet strålende hud og veldefinerede konturer.

Morpheuse 8 er den eneste metode der kan behandle dybere ned i huden end noget som helst andet hudopstrammende på markedet. Det kan den fordi den kan behandle op til 0,4 mm i dybden, uden at lave skade. Man ved præcist i hvilket hudlag man er i med denne behandling. De steder hvor du har glæde af dit fedt bruges kun overfladiske nåle, som skåner fedtreduktion.

Via de 24 meget tynde nåle leveres energien fra radiofrekvensen ned gennem hudens overflade, og når helt ned til de dybere hudlag.

Evnen til at nå helt ned til de dybere hudlag, gør at det er den mest sikre og effektive hudopstrammende behandling, som ikke er kirurgisk.

Radiofrekvens og microneedling som en kombination, stimulerer fibroblasterne til at danne kollagen og elastin, dette sker gennem de flere tusind mikro-kanaler som nålene danner.

Alle hudtyper kan behandles. En af fordelene ved behandlingen, modsat andre hudopstrammende behandlinger, er at der er lav risiko for hyperpigmentering. 

Morpheus 8 kan anvendes på alle områder af ansigtet og på kroppen.

FORDELE VED MORPHEUS 8

FORDELE VED
MORPHEUS 8

 Opstramning af løs og hængende hud
Reducere rynker og fine linjer
Kan anvendes omkring øjnene
Akne ar / ar
Strækmærker
Misfarvninger i huden
Reducere kar og pigment
Reducere porer
Forbedre hudteksturen
Giver volumen
Giver elasticitet
Giver fasthed

SIKKERHED

Morpheus 8 er godkendt af FDA (USA’s føderale fødevare og lægemiddelmyndighed), der er den offentlige sundhedsmyndighed i verden, som stiller nogle af de skarpeste krav til laserudstyr.

Morpheus 8 er skabt med en “farveblind” teknologi, som gør at behandlingen er for alle hudtyper.

MORPHEUS 8 TIL KROPPEN

MORPHEUS 8
TIL KROPPEN

Ved behandling på kroppen, kan man gå helt ned til 7 mm i dybden

Hvorfor behandlingen er eminent til fx. opstramning og appelsinhud på kroppen. På grund af dybden og radiofrekvensen, kan behandlingen slå uønsket fedtdepoter ned.
Behandlingen er også særdeles populær til opstramning af mave og bagdel.

FORDELE VED BEHANDLINGEN

Reducere cellulitis (Appelsinhud)
Opstramning
Glattere og forbedret hudstruktur
Konturerer og remodellerer vævet
Kollagen stimulerende
Fedtreduktion
Forbedring af strækmærker

FØR BEHANDLING

Inden behandlingen skal du ind til en konsultation, denne er gratis og uforpligtende.

Dette er for at sikre, at du er egnet til behandlingen, her får vi også lagt en behandlingsplan, for at sikre en tryg og effektiv behandling. Her aftaler vi antal behandlinger, samt får en pris på behandlingsforløbet. Grunden til dette er, at det kan være forskelligt hvor mange behandlinger vi anbefaler alt efter din hudkvalitet. Som udgangspunkt skal du regne med 3 behandlinger. Man behandler med 4-6 ugers interval.

Du møder i klinikken 1-2 timer før din aftale, her får du påsmurt bedøvelses creme på det område, der skal behandles.

Undgå betændelseshæmmende medicin (gigtpræparat) og anden medicin, inklusiv naturmedicin, der kan give øget blødningstendens 1 uge før behandling, er du i tvivl om at du må pausere, da spørg lægen.

BEHANDLINGEN

Kom gerne uden makeup til behandlingen. Du skal møde 1-2 timer før selve behandlingstiden, for at bedøvelsescremen når at virke effektivt. Når bedøvelsen har den ønskede effekt, renses huden grundigt. Herefter påbegynder hudlægen behandlingen. Applikatoren sættes på huden og man udfører 2-3 passager.

De 24 små mikro nåle penetrerer huden i det område der er aftalt. Koagulering af hudfedtet og sammentrækningen af bindevævet resulterer i opstramning og udglatningen af huden. Ved selve behandlingen vil du kunne mærke en varm fornemmelse. Behandlingen er ikke forbundet med ubehag. Dog vil du kunne mærke at vi arbejder med huden.

Selve behandlingen varer ca. 20-40 minutter (afhængig af hvor stort et område, der skal behandles).

I videoen kan du se hvordan behandlingen foregår.

EFTER BEHANDLING

Efter behandlingen startes kollagen produktionen. Det gør den fordi kroppens egne ressourcer helt naturligt aktiveres ved behandlingen.

Derfor vil du over tid opleve øget fasthed, volumen og elasticitet i huden. Forbedringen vil du se efter 3 uger og vil fortsætte i op til 3 måneder efter en behandling.

Lige efter behandlingen vil du være rød, og nogle vil opleve en smule hævelse.  Hævelsen forsvinder i løbet af blot et par dage. I nogle tilfælde kan du se små mikro læsioner i huden i få dage efter behandlingen, dette er helt normalt. Du må ikke røre ved området lige efter behandlingen, da det kan øge risikoen for infektion. Vi anbefaler ikke brug af diverse cremer på dagen du er behandlet, dette er for at huden selv kan regenerere sig, da det også giver stimulation af huden. Du kan fortsætte din hudplejerutine dagen efter, samt anvende makeup. Huden kan være mere tør end den plejer efter behandlingen, derfor anbefaler vi en god fugtigheds creme. Vi anbefaler brug af solcreme, dagen efter behandlingen, anvend gerne en bredspektret solbeskyttelse, da en god solcreme reducerer forekomsten af nye rynker og bremser aldringsprocessen i huden.

Denne behandling er særdeles populær, da ophelingstiden blot er 2 dage!

Behandlingseffekten er individuel, jo slappere hud, jo flere behandlinger skal der til for at opnå en god effekt. Effekten af behandlingerne er god, og der forventes en årelang effekt, men skal vedligeholdes.

KOMBINATIONSBEHANDLINGER

KOMBINATIONS
BEHANDLINGER

Du kan med fordel kombinere behandlingen med:

CO2(kan kombineres med Morpheus 8 på samme tid)
Filler (restylane)(forlænger resultat efterfølgende)

Hør din behandler omkring kombinationsbehandlinger, hvis du ønsker at høre mere.

BEMÆRK

BIVIRKNINGER

  • Midlertidig rødme og hævelse
  • Nogle vil opleve forbigående blå mærker
  • Ar og forbrænding af huden er yderst sjældent.
  • Sjældent ses mærker i huden der kan bestå i ugevis. Ligeledes hvide hævelser, der kan ses i længere tid.
  • Undgå A-vitamin syre cremer og peeling cremer op til 1 uge efter behandling, medmindre cremerne og peelingen er ordineret som en plan for behandlingen.
  • I visse tilfælde skal du have antibiotika og herpes medicin eller en bakteriedræbende creme.

HVEM KAN IKKE BEHANDLES

  • Personer med pacemaker eller intern defibrillator
  • Hvis du har meget metal i kroppen skal du tale med lægen inden
  • Gravide eller ammende
  • Hvis du har infektion på huden som eksempelvis herpes

KONTROL

Hos Klinik Lindhardt tilbyder vi altid en kontroltid. Her ser vi på selve resultatet og taler om videre plan, i forhold til at opnå bedst muligt resultat fremover.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: +45 22 73 06 06 eller nedenfor

FIND VEJ

© All rights reservED KLINIK LINDHARDT 2023

CVR 43632892