Spring til indhold

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed 

Tlf. +45 22 73 06 06

Bliv kosmetisk sygeplejerske 

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed 

Tlf. +45 22 73 06 06

Bliv kosmetisk sygeplejerske 

RESTYLANE SKINBOOSTER

RESTYLANE
SKINBOOSTER

Er for dig, som ikke har brug for massiv fylde i dybe rynker, men som kun vil fremhæve dit ansigts egne træk på naturligste vis.

SKINBOOSTER er for dig som

SKINBOOSTER er
for dig som

… gerne vil komme rynker og fine linjer i forkøbet, som med fugt og en let fylde forebygger alderstegn.

Naturlig glød og ungdommelig udstråling indefra og ud.

HVAD ER SKINBOOSTER?

Skinbooster fugter huden indefra med hyaluronsyre og glycerol. Samtidig tilfører filleren en let fylde, der naturligt fremhæver de områder, du ønsker. På den måde genopbygges din huds elasticitet, fasthed og glød indefra.

TYPISKE OMRÅDER, SOM BEHANDLES MED SKINBOOSTER: 

Fine linjer omkring munden (’’rygerynker’’)
Fine linjer omkring øjnene
Hvis du ønsker at genopfriske din hud og give den et boost, kan hele/halvt ansigt behandles
Kinder
Hals

BEHANDLINGEN

Huden desinficeres. Under behandlingen bliver den klare gelé injiceret overfladisk i huden med en meget tynd nål. Huden kan ved behov lokalbedøves med lokalbedøvende creme, i dette tilfælde skal du møde op 30 minutter før selve behandlingen, så cremen kan nå at virke. Giv os besked hvis du ønsker dette. Selve behandlingen varer ca. 20-30 minutter alt efter hvor stort et område, der skal behandles.

FØR BEHANDLING

I henhold til Sundhedsstyrelsens regler skal alle forud for første behandling til forundersøgelse. Herefter skal der gå minimum 48 timer, før behandlingen kan finde sted.

Det er klinikkens kosmetiske sygeplejersker der foretager konsultationen.

Vi tager et foto af det område, der skal behandles før behandlingen. Du skal oplyse, hvis du har en kronisk sygdom eller allergi.

Konsultationen er gratis og uforpligtende.

EFTER BEHANDLING

Efter endt behandling anbefaler vi, at du undgår direkte sollys i 48 timer.

Nogle personer oplever hævelse eller rødme umiddelbart efter indsprøjtningerne, som ofte forsvinder ret hurtigt efter behandlingen (ca. 1-2 dage). Da behandlingen er mindre invasiv end en operation, vil du kunne fortsætte din dagligdag, så snart behandlingen er overstået. De fleste kan derfor fortsætte deres daglige aktiviteter med det samme.

Eftersom Restylane injiceres i huden, kan du muligvis få lidt blå mærker, men disse kan nemt dækkes med lidt concealer. Makeup må dog først anvendes efter 4 timer.

HVOR OFTE?

For optimalt resultat anbefales 2-3 behandlinger med 2-4 ugers mellemrum, men antallet af injektioner med Skinbooster afhænger meget af din hud, samt hvad du ønsker at opnå med behandlingen. Dette taler vi om til forundersøgelsen, så du får det resultat, du drømmer om.

KONTROL

Hos Klinik Lindhardt tilbyder vi kontroltid. Her ser vi på selve resultatet og taler om videre plan, i forhold til at opnå bedst muligt resultat fremover.

BEMÆRK

BIVIRKNINGER

Restylane, som er det produkt vi anvender, er baseret på hyaluronsyre, som er en naturlig del af huden. Risikoen for allergiske reaktioner er derfor meget lille. Selve injektionen kan dog godt give reaktioner som fx svag rødme, hævelse, kløe og mærker på det sted, hvor injektionen er givet. De forsvinder ofte kort efter injektionen og er typisk borte inden for én til to dage. Husk at fortælle hvis du lider af allergi, inden behandlingen påbegyndes.

Brug af smertestillende som for eksempel treo, kodimagnyl og ibuprofen, samt visse naturpræparater, nedsætter blodets evne til at størkne, og dermed øges risikoen for hævelse og et blåt mærke i forbindelse med behandlingen.

HVEM KAN IKKE BEHANDLES

Gravide eller ammende må ikke behandles.

Hvis der er infektion i huden i området der ønskes behandlet, herunder også akne (bumser) samt herpes (forkølelsessår), skal man vente til det er overstået.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: +45 22 73 06 06 eller nedenfor

FIND VEJ

© All rights reservED KLINIK LINDHARDT 2023

CVR 43632892