Spring til indhold

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed 

Tlf. +45 22 73 06 06

Bliv kosmetisk sygeplejerske 

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed 

Tlf. +45 22 73 06 06

Bliv kosmetisk sygeplejerske 

FILLER

Med alderen reduceres mængden af naturligt forekommende hyaluronsyre, hvilket gør, at huden mister sit ungdommelige udseende.
Huden bliver mere slap og tynd med linjer og rynker. Aldersrelateret forandringer i knoglestrukturen, samt tab af muskelvæv medfører mindre volumen, hvilket giver forandringer i ansigtets konturer.

HVad ER FILLER / restylane

Filler er hyaluronsyre. I klinikken bruger vi filler mærket Restylane, som er fremstillet af den samme volumen- og fugtgivende komponent, som findes i din hud. Hyaluronsyre kan bære op til 1.000 gange sin egen vægt i vand, og kan på den måde bruges til at udfylde og udglatte rynker og furer, samt give fylde og spændstighed.

Når Restylane injiceres i rynker og furer, udfyldes og udglattes disse og huden bliver mere spændstig. Injiceres Restylane dybere, opnås en volumengivende effekt, og genskaber dermed det tabte væv og genopbygger ansigtets naturlige konturer. Restylane er specialdesignet til at kunne integrere i hudvævet, så du opnår et fint og jævnt resultat, uden at ødelægge ansigtets naturlige konturer.

Der er en naturlig omsætning af hyaluronsyre i huden, og derfor aftager effekten gradvist. Én af de største fordele ved Restylane er, at virkningen holder længe, afhængig af det behandlede område, hudtype, hudens tilstand, livsstil og alder. Læbe behandling har en kortere holdbarhed end øvrige områder.

Første behandling holder generelt kortere tid end de efterfølgende behandlinger.

Behandling med Filler/Restylane

Filler kan anvendes som volumenforøgelse eller til at udfylde og udglatte rynker og furer.
Typiske områder, der behandles med Filler:

 • Læber
 • Kinder / Kindbensløft
 • Furer fra næse til mund
 • Furer fra mund til hage 
 • Mellem eller dybe rynker / furer i ansigtet
 • Mørke render under øjne
 • Nedadvendte mundvige / Hamsterposer
 • Kæbelinje
 • Hage
 • Ar
 • Smilerynker
 • “Rygerynker” 
 • Næsekorrektion
 • Tindinger
 • Øreflipper
 • Hænder
 • Halslinjer

Læber
Kinder / Kindbensløft
Furer fra næse til mund
Furer fra mund til hage 

Mellem eller dybe rynker / furer i ansigtet
Mørke render under øjne
Nedadvendte mundvige / Hamsterposer
Kæbelinje

Hage
Ar
Smilerynker
“Rygerynker” 

Næsekorrektion
Tindinger
Øreflipper
Hænder
Halslinjer

BEHANDLINGEN

Huden desinficeres. Under behandlingen bliver den klare gelé injiceret i huden med en meget tynd nål. Huden kan ved behov lokalbedøves med lokalbedøvende creme, i dette tilfælde skal du møde op 30 minutter før selve behandlingen, så cremen kan nå at virke. Giv os besked hvis du ønsker dette. Selve behandlingen varer ca. 20-30 minutter.

FØR BEHANDLING

I henhold til Sundhedsstyrelsens regler skal alle forud for første behandling til forundersøgelse. Herefter skal der gå minimum 48 timer, før behandlingen kan finde sted.
Det er klinikkens kosmetiske sygeplejersker der foretager konsultationen.
Vi tager et foto af det område, der skal behandles før behandlingen. Du skal oplyse, hvis du har en kronisk sygdom eller allergi.

Konsultationen er gratis og uforpligtende.

EFTER BEHANDLING

Umiddelbart efter behandlingen vil huden reagere ved at være moderat hævet, rød og øm. Denne reaktion forsvinder typisk i løbet af en til to dage. Læberne hæver forholdsvis meget. Et eventuelt blåt mærke forsvinder i løbet af ca. 5 dage. Undgå at berøre det behandlede område i timerne efter behandlingen, derefter kan stedet vaskes forsigtigt, og der kan benyttes makeup.

KONTROL

Hos Klinik Lindhardt tilbyder vi altid en kontroltid. Her ser vi på selve resultatet og taler om videre plan, i forhold til at opnå bedst muligt resultat fremover.

BEMÆRK

BIVIRKNINGER

Brug af smertestillende som for eksempel treo, kodimagnyl og ibuprofen, samt visse naturpræparater, nedsætter blodets evne til at størkne, og dermed øges risikoen for hævelse og et blåt mærke i forbindelse med behandlingen.
Der kan forekomme blå mærker, hævelse og rødme ved indstiksstederne. I sjældne tilfælde kan der forekomme udslæt der svinder spontant inden for to uger. I sjældne tilfælde kan der ses infektion.

Hvis du har tendens til herpes udbrud, kan læbe behandling fremprovokere et udbrud. Dette kan forebygges med Zovir.

HVEM KAN IKKE BEHANDLES

Gravide eller ammende må ikke behandles.
Hvis der er infektion i huden i området der ønskes behandlet, herunder også akne (bumser) samt herpes (forkølelsessår), skal man vente til det er overstået.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: +45 22 73 06 06 eller nedenfor

FIND VEJ

© All rights reserved KLINIK LINDHARDT 2023

CVR 43632892