Spring til indhold

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed 

Tlf. +45 22 73 06 06

Bliv kosmetisk sygeplejerske 

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed 

Tlf. +45 22 73 06 06

Bliv kosmetisk sygeplejerske 

Fractional laser

Kun tilgængelig i København

Klinik Lindhardt Fractional laser behandling

Kort om Fractional Laser

Fractional laser er en ny og innovativ metode til behandling af hud i ansigt, hals, bryst og hænder. Behandlingen er særligt effektiv til at forbedre fine linjer, rynker, forstørrede porer, solskader, ar og akne ar.

Discovery Pico laseren er den kraftigste og mest effektive laser til hudforyngelse. Den er non-ablativ og der er ingen “down-time”.

Hvad er fractional laser?

Fractional Laser bruger ultra korte udbrud af laserenergi, disse fremkalder en vævsreaktion i huden. Den skaber små, kontrollerede “skader” i hudens bindevævsceller. Det starter en reparationsproces, så kroppen ‘narres’ til at danne nyt kollagen i behandlingsområdet. Når kroppen reparerer, deler cellerne sig, og når cellerne deler sig, får vi en fornyet produktion af kollagen og elastin. Kollagen svarer til hudens ‘elastikker’, og når der dannes mere kollagen i bindevævscellerne, vil arrene trække sig sammen.

På samme tid vil cellefornyelsen bidrage til at reducere det arvæv, som er med til at trække ned i hudens overflade. Behandling med Fractional Laser giver dermed huden et løft, ar og forstørrede porer reduceres, og hudens struktur bliver markant pænere og mere jævn.

behandlingen

Du møder 30 min. før din behandling, således du kan få bedøvelsescreme på området, der skal behandles. Selve behandlingen tager ca. 10-30 minutter afhængig af hvilket område, du skal have behandlet. Sygeplejerske desinficerer området der skal behandles og påbegynder derefter behandlingen.

Behandlingen forbindes kun med minimal smerte, behandlingen føles nærmest som en prikkende varme, som brænder lidt i de efterfølgende minutter.

FØR BEHANDLING

Inden din behandling skal du til en konsultation hos én af vores kosmetiske sygeplejersker. Her gennemgår vi behandlingsforløbet, og du får her mulighed for at få svar på de spørgsmål du måtte have.

Du kan behandles samme dag, som konsultationen finder sted, hvis du ønsker dette. Der er ingen betænkningstid på denne hud foryngelses behandling.

Inden behandling skal du undgå følgende i 4 uger før:
Solbadning
Solarium
Selvbruner
Ovenstående gælder også imellem behandlingerne.

Vi kan behandle dig hele året rundt, såfremt du anvender solfaktor 50.

Mød gerne op med et renset ansigt uden makeup til selve behandlingen.

EFTER BEHANDLING

Du vil være rød efter behandlingen. Dette er helt normalt og vil aftage inden for de næste 1-3 dage. Det kan også klø en del under ‘’ophelingen’’. Du kan evt. fugte huden med en god fugtighedscreme, som vi vil anbefale dig i klinikken.

Det er vigtigt at bruge solcreme efter behandlingen, hvis du skal opholde dig i solen. Ellers skal du undgå al sol de næste 3-4 uger.

Ved ubehag efter behandlingen, kan du afkøle huden, dette vil lindrer og reducere hævelse samt rødmen.

Resultatet kommer efter hver session, men der er brug for mindst 3-6 behandlinger for et optimalt resultat.

Afhængigt af hvad der behandles samt hudtype, vil de fleste kræve mindst tre behandlinger fordelt med 4-6 ugers intervaller.

KLIPPEKORT OG RABAT

Husk at du hos Klinik Lindhardt kan købe et klippekort til Fractional Laser og få 6 behandlinger og kun betale for 4. 

Book en gratis konsultation, og hør nærmere.

Klinik Lindhardt Fractional Laser

KONTAKT OS

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: +45 22 73 06 06 eller nedenfor

Find vej

© All rights reserved KLINIK LINDHARDT 2023

CVR 43632892