Spring til indhold

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed 

Tlf. +45 22 73 06 06

Bliv kosmetisk sygeplejerske 

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed 

Tlf. +45 22 73 06 06

Bliv kosmetisk sygeplejerske 

AR BEHANDLING

Nedenfor kan du læse mere om vores ar behandlinger og finde de forskellige behandlingstyper i forbindelse med ar.

information om ar behandling

Klinik Lindhardt er en speciallægeklinik, som er specialiseret i huden. Vores dermatolog (hudlæge) Helene Holmgren, har sin egen hudlægepraksis i Frederikshavn. Vi behandler derfor stort set alle slags ar. Som oftest er det akne ar, ar efter forbrændinger eller operation. Vi ved, at ar kan være meget generende for nogle, og kan ødelægge deres livskvalitet.

Er du i tvivl om dine ar kan reduceres, er du altid velkommen til at booke en gratis og uforpligtende konsultation hos os. Her vil vi vejlede dig i hvilken behandlingsform, der virker bedst til dig og dine ar. Ar er nemlig forskellige, de findes i forskellige former, typer og størrelser. Nogle ar er dybe, andre er forhøjede i huden.

Netop derfor er der flere former for behandling til forskellige typer af akne ar / ar.

Det er vigtigt at sige, at ar aldrig forsvinder efter en behandling. Du skal også forvente, at der kan være en ophelingsperiode efter behandlingen. Det er forskelligt alt efter behandlingsformen og sværhedsgraden af arrene, hvor lang tid ophelingsfasen varer.

Det er vigtigt at du har realistiske forventninger til resultatet af akne ar behandlingen, hvorfor også en forundersøgelse er vigtig.

Ved aktiv akne, er det meget vigtig at få stoppet aknen, så du ikke får blivende ar. Dette kan man fx. gøre ved hjælp af isotretinoin eller tetracyklin behandling. Dette kræver hudlæge behandling. Dette kan vi også hjælpe med i klinikken. Først når der er styr på aknen, kan vi behandle selve akne arrene.

Når du kommer, laver vi en behandlingsplan for dig, denne plan kan indeholde forskellige typer af nedenstående behandlinger. Det kan den fordi vi gerne vil behandle huden i de forskellige lag, så du får det bedste resultat.

FORSKELLIGE BEHANDLINGER

Nedenfor kan du se hvilke behandlingstyper vi benytter i forbindelse med ar. 

FORSKELLIGE BEHANDLINGER

Nedenfor kan du se hvilke behandlingstyper vi benytter i forbindelse med ar. 

KEMISKE PEELINGER

IPL-LASER

CO2 LASER

MORPHEAUS 8

SUBCISION

TCA

KENALOG

MEDICINSKE
PEELINGER

KONTAKT OS

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: +45 22 73 06 06 eller nedenfor

FIND VEJ

© All rights reservED KLINIK LINDHARDT 2023

CVR 43632892